Op 14 april deed ons kringgroeplid Caroline Ehrlander met haar Angsbakken Japp mee aan het PAK Groningen. Naast haar IGP diploma verdiende de combinatie een derde plaats. Van harte gefeliciteerd!
 
Op 10 maart deed ons kringgroeplid Lucas Lauxen mee met het speurexamen bij NBG Gidron  Hij behaalde met Ido Alva Kiridesja 90 punten en met zijn jongere reu MBello maar liefst 95 punten. Twee prachtige kwalificaties dus gefeliciteerd! Ook deed hij op 6 april mee bij HSV De Ommelanden, onder keurmeester Cor Janssen. Hij behaalde met Ido Alva 97 punten en met MBello 83 punten. Op 19 mei deed hij met beide honden weer mee bij HSV Vooruit te Jubbenga, Mbello verdiende 85 punten en Ido Alva 92. Van harte Lucas, je bent op de goede weg!  Op 25 mei behaalde Lucas weer twee goede resultaten Mbello 82 punten en Alva 90 punten bij Kringgroep Bolsward.
Lucas doet ook mee met ons examen op 17 juni a.s.
Er staat weer voor 2019 van alles op de planning. We organiseren op 16 juni een IGP/VZH/SPH examen met keurmeester Ad van Yperen en op 14 juli a.s. is het tijd voor de ABC wedstrijd om de Bartje Bokaal. Kijk voor meer informatie over de Bartje Bokaal op de website van de VDH en/of onder het tabblad Bartje Bokaal. We hopen u weer te treffen als deelnemer of toeschouwer. En we hebben de eerste vijf inschrijvingen binnen! Er zijn al diverse toezeggingen voor meer deelnemers.