Op 14 april deed ons kringgroeplid Caroline Ehrlander met haar Angsbakken Japp mee aan het PAK Groningen. Naast haar IGP diploma verdiende de combinatie een derde plaats. Van harte gefeliciteerd!
 
Op 10 maart deed ons kringgroeplid Lucas Lauxen mee met het speurexamen bij NBG Gidron  Hij behaalde met Ido Alva Kiridesja 90 punten en met zijn jongere reu MBello maar liefst 95 punten. Twee prachtige kwalificaties dus gefeliciteerd!
 
Ook deed hij op 6 april mee bij HSV De Ommelanden, onder keurmeester Cor Janssen. Hij behaalde met Ido Alva 97 punten en met MBello 83 punten. Gefeliciteerd met deze mooie resultaten. Lucas doet mee aan ons esamen op 16 juni a.s.
Er staat weer voor 2019 van alles op de planning. We organiseren op 16 juni een IGP/VZH/SPH examen met keurmeester Ad van Yperen en op 14 juli a.s. is het tijd voor de ABC wedstrijd om de Bartje Bokaal. Kijk voor meer informatie over de Bartje Bokaal op de website van de VDH en/of onder het tabblad Bartje Bokaal. We hopen u weer te treffen als deelnemer of toeschouwer.