Op 14 april deed ons kringgroeplid Caroline Ehrlander met haar Angsbakken Japp mee aan het PAK Groningen. Naast haar IGP diploma verdiende de combinatie een derde plaats. Van harte gefeliciteerd!
 
 
Op 10 maart deed ons kringgroeplid Lucas Lauxen mee met het speurhond 2 examen met Ido Alva en MBello. Hij slaagde glansrijk met beide reuen, MBello ontving 95 punten en Ido Alva 90 punten. Twee mooie kwalificaties, dus van harte gefeleciteerd!
 
En op 6 april deed hij opnieuw mee met beide honden mee aan het speurhond 2 examen bij HSV de Ommelanden, onder keurmeester Cor Janssen. Met Ido Alva vergaarde hij 97 punten en met MBello 83 punten. Van harte Lucas, je bent op de goede weg!  Lucas doet ook mee met ons examen op 17 juni a.s.
 
Op 21 oktober 2018 organiseerden we een VZH/IPO examen met keurmeester Robbie de Jong en pakwerker Randy Zandstra. Er deden maar liefst 10 eigen leden mee en 2 deelnemers van een andere vereniging uit Groningen. Op 1 na, slaagde iedereen (4 x VZH, 3 x IPO I, 2 x IPO II en 1 x IPO III). Nu mooi de winter doortrainen.